fredag 15. januar 2016

Kontoret / TrappeoppgangEtterhvert som vi har blitt kjent med huset og hvordan det antakelig har sett ut her før har vi kjønt at dette rommet som nå er blitt kontor har tidligere vært kammerset. Eller soverom om du vil. Men vi lurer og på om det kan bare ha vært to rom i dette huset når de bygde det. Og at dette rommet da var en del av kjøkkenet. Kanskje det bare var kjøkken og stue. Man sov jo den gangen i brisker og det som fantes. Senere ble det soverom før det på 60/70 tallet ble bygget trapp til loftet og det ble satt inn en gjesteseng her?
Trappen var åpen og med barn i huset ønsket vi å lukke den på et vis. Det ble mye frem og tilbake før vi bestemte oss for å lukke den helt. Det fungerer veldig greit for oss i dag. Eneste aberet med dette er at det er vanskelig å få opp møbler. 

Siden dette sku bli mannen i huset sitt rom så gikk eg ut i fra fargene på møblene hans. Den store rederskrivebordet og et skap som jeg kjøpte på auksjon. Panelen var bare lakket og "bjelkene" malt røde. Det eneste orginale jeg hadde lyst å bevare var døren. Den er malt rustrød i rammene. 
Gulvet hadde lenoliumsbelleg og vi la bare nytt laminatgulv på toppen. 

Siden vi bygde inn trappen fikk vi et lite skap under den. Og siden gjennbruk er inn, fant vi en gammel skapdør på låven og et håndtak som lå og slang. Malte den og vips så det ut som den hørte til der. Eller i allefall en stund, til panelet begynte å krympe.
Ligger på sofaen og ser på alt som må gjøres.....
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar