onsdag 1. august 2012

3 herlige år!

Ja tre herlige år gått. Eg og Truls giftet oss 1. august 2009. Og må virkelig si at tiden flyr. Men det er jo ikke så rart i godt selskap. 


Sitter her og blar i bilder fra bryllupet. Her får dere en smakebit. 

Vi ankom grillhuset i seilbåten "Tuppi".

Vi valgte å feire bryllupet i et laftet grillhus her på øyen. Det gjor dagen helt spesiell. Jeg anbefaler alle å finne på noe utenom det vanlige når man skal holde bryllup. Bruk fantasien. Hvorfor skal man ha 8 taler, 7 sanger og sitte til bords i 4 timer? Ingenting kjeder meg mer i et bryllup. 


Å holde bryllupet i et grillhus, med utedo og ingen kjøkken er ikke det enkleste. Dette gav noen flere utfordringer, for både familien som hjalp til å rigge og kokkene. Det kostet ikke mer i kroner og ører, men i frivillig arbeidskraft. 


En av de flotte kokkene våre, bare 16 år gammel den gangen.

Siden vi skulle ha grillmat, måtte vi også ha egen kokk. Vi hadde to stykk, og den yngste var 16 år gammel. Sondre Emil driver i dag  sitt eget catering firma ved siden av å være kokkelærling. 


4 kommentarer:

 1. Dagen var helt fantastisk, er så utrolig glad vi fikk dele den med dere, ett bryllup vi aldri kommer til å glemme :) Lykke til videre :) klem fra Tante K.P.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for at du hjalp til å pynte tante=) Gid.

   Slett
 2. Gratulerer så masse!
  Beste og koseligste bryllupet vi har vært i!
  N-Y-D-E-L-I-G!

  Klem fra Merete


  PS: Oi, bare 9 dager igjen nå jo? Spennende! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Beste med hele bryllupet var jo gjestene. (egentlig nestbeste, for å bli gift med Truls var jo d ALLERBESTE) Så uten dere, så hadde vi sutte ute i grillhuset og frøse for oss selv;)
   Ni dager og ikkje et sekund lengre, orker snart ikkje vente mer. Håper hu plopper ut litt før. Klem

   Slett