tirsdag 10. juli 2012

Friminuttet

Siden Nibs utfording denne måneden heter Friminutt, så kan eg fortelle om mitt friminutt fra bloggen. Men ikkje for å være med i konkurransen på noen måte.


For våren har gått
Og sommeren kommet, uten at jeg har vært i bloggmodus. 

Det hele begynte vinteren 2011, da et lite frø begynte å spire inni meg. I dag er dette frøet blitt ei lita jente som venter på å komme ut i den store vide verden den 10. august. Alle har nok sin ide om hvordan det er å gå gravid. Eg trodde nok det bare var en dans på roser. hehe SÅÅÅÅ feil kan man ta. hihi. Jaja, i allefall, eg har derfor hatt en lang friminutt fra bloggen. Eg har lagt for det meste på sofaen, men innimellom har eg og kommet meg på skolen. Der eg har tatt min bachelor i Tegnspråk og Tolkning. Så nå e eg endelig utdanna tegnspråktolk=) 

På 50talls kafe med gojentene for å feire at eg endelig har fått fri fra skolens slaveri. 

Bare synd at eg ikkje kommer inn i 50talls kjolene mine for tiden. 


Så no har eg tatt virkelig friminutt fra skolen. No ligger eg på sofaen og ruger (les: spiser saftis). Når solen skinner går eg en liten tur i gaten vår, drikker kaffe (les: saft) på terrassen til mormor, griller på "balkongen" i Villa Villa Kulla til Søss. På veien klapper eg Kasper som går og beiter. Eg har faktisk også rukket å bli litt eldre siden sist også, ikke så mye da. Bare et år. Da fikk jeg denne herlig korgen av ei venninne.


Lilla er en herlig farge.
Det er jo litt å gjøre her hjemme også, når man bor på 60 kvadrat må man jo flytte på det meste for å få plass til en baby. Men det får Truls ta seg av, eg bare dirigerer. Plutselig kan eg ikkje bare tenke på estetikk, nå må alt være praktisk plassert også. 

Men hva som har endret seg i interiøret her hjemmet, det får komme i et annet innlegg. For eg har fremdeles friminutt. 


2 kommentarer:

  1. Fikk du den av Leila? ;) koselig i allefall og fine bilder :)

    SvarSlett
  2. Korgen? Fikk den av Marion. Fikk litt anna fint og, som eg må vise en dag. Kreative gjester eg hadde på bursdagen min.

    SvarSlett