søndag 18. mars 2012

Skrivebord

Som dere har merket er eg ikkje så mye tilstede her på bloggen for tiden. Eg kan ikkje love at det skjer så mye fremover heller. Men akkurat nå har eg bloggelyst, så da blir det et par innlegg.

Denne gangen skal vi hjem i stuen min. Her står dette skrivebordet. Grunnen til at eg ikkje har blogget om det tidligere, er at det til vanlig står en ubloggbar pc på den. Men mens vi ommøblerte litt her, brukte eg muligheten til å ta noen bilder uten pcen. Siden vi skulle ommøblere, står ikkje skrivebordet slik i skrivende stund. Vi måtte få det litt mer praktisk her hjemme, av diverse grunner. Så da må av og til estetikken vike.Skrivebordet er selvsagt kjøpt på Finn. Truls mente jeg skulle ha en egen pult, siden eg alltid satt med skolebøkene utover hele spisebordet. Så da begynte vi å lete på Finn. Da vi så dette skrivebordet på bildet så det lite og uskyldig ut. Og eg tenkte til og med at ”det går jo an å male hvit”. Da vi så skrivebordet i virkeligheten var de tre første tankene som slo meg: ”å nei, d der kan vi jo ikkje male hvit”, og ”hvor i huleste skal vi få plass til et så stort skrivebord”. Men det var tanken om at dette skrivebordet var akkurat slik Truls alltid har ønsket seg som vant. Så det ble med oss hjem. Eg fikk ikkje ny pult, men Truls fikk seg nytt skrivebord. Og eg fekk hans gamle pult.

Så sto den no der da, en stor brun kloss, hjemme i vår hvite stue. Eg onket og bar meg den første tiden, om at det var helt forferdelig med brunt hjemme hos meg. Men etter hvert har vi fått flere brune møbler, og eg trives veldig godt med vår ”nye” stil. Litt mindre steril, og litt mer levbart for oss begge. 
Så ryddig og fint for anledningen. Litt slitt, men det tåler vi. (det hører med til historien at eg aldri brukte pulten, eg overtok av Truls. Så tilslutt gav vi den vekk på Finn. Og eg sitter fremdeles her med skolebøkene mine på spisebordet. Der eg trives best.)

7 kommentarer:

 1. Så fint ;) du synes da e greit med brunt no...men grønn lampe Iselin ;) ?

  SvarSlett
  Svar
  1. hahaha du har helt rett. Den grønne lampen var heller ikkje så grei å akseptere. Men har man et rederskrivebord, må man ha slik lampe også har eg innsett. Og det var faktisk eg som kjøpte den. Eg forbedrer meg hver dag:)

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Herlig historie, Iselin, - og heldige, heldige Truls. :) Jeg synes skrivebordet er råtøft, og jeg er sikker på at din feminine stil og hans maskuline passer perfekt sammen i hjemmet deres. Kos deg ved skrivebordet. Det viktigste er tross alt at vi trives..

  SvarSlett
 4. Kos det ved spisebordet, skulle det stå.. ;)

  SvarSlett
 5. Hei :)
  Håper du får en fin påske ♥
  Siste sjanse for å vinne BoligDrøm abonnement hos meg i dag ;)
  Og påskegave fra Solstrand Interiør trekkes på onsdag ;)
  Klem Anette

  SvarSlett
 6. Mannen min har också nyligen blivit med skrivbord...ett stort, brunt...tänkte först målat det, men nej...det är helt ok i brunt.

  Kram Ellinor

  SvarSlett