tirsdag 16. august 2011

Ferien er over- tilbake til prosjektene

Da var det på tide å begynne å blogge igjen. Må bare beklage at jeg har vært av i nesten to måneder. Men denne pausen fra bloggverdenen har gitt meg tid til mange andre prosjekter. Som selvsagt innbefatter interiør og hjemmet vårt. Vi har som sagt flyttet. Og med flytting kommer oppussing. En ting som også skjer når man flytter, er at man blir klar over hva man har i de innerste krokene på loftet. Så litt gammelt har kommet frem i lyset. Vi har og gått til innkjøp av noen nødvendigheter, som jeg ikkje fant på loftet.

Etter vi var ferdig med å få alle tingene i hus, har vi vært på ferie. Svigerfamilien bor i Telemark. Og dit hadde vi en koslig tur. Foruten å treffe familie, var det viktigste for meg å få litt sol på kroppen. Å vite at man har all verdens tid til å gjøre ingenting, er fantastisk deilig følelse….. Da klarer eg best å lade opp til alt høsten bringer med seg. Derfor også dette avbrekket fra bloggen.

Joda eg har jo hatt og har mange prosjekter på gang. Og akkurat disse dagene holder jeg på å male møbler. Vi trengte noe å sitte på rundt spisebordet. I stedet for å dra på Bohus eller Ikea, gikk jeg ned i kjelleren til mamma. Der fant jeg en gammel brisk. Kun toseter. Men spisebordet er rundt, så den er passe lang. MEN i furu (SKREKK). Så da var d bare å sette i gang å hvitmale den (med god hjelp fra mamma). Den kunne egentlig blitt (nesten)hvilke som helst annen farge. Men siden det ikke er min, og den mest sannsynlig kommer til å stå igjen her når vi en gang flytter, ble d no denne fargen.

Den andre tingen eg maler er et gammel furuskap. Joda d blir også hvit. Av de samme grunnene. Så då e eg ikkje arbeidsløs denne uken heller. Glemte å ta før-bilde av skapet. Men husket i sisteliten å ta ”halfør”bilde av brisken. Slik så den ut. I morgen skal jeg ta bilde av hvordan den har blitt ferdig malt. Fin blir den. 


1 kommentar: