onsdag 22. juni 2011

Mye på programmet

Endelig har ferien startet. Det har skjedd mye her i det siste. Noe dere sikkert har merket på få innlegg på bloggen også. Vi har blant annet vært i bryllup til to gode venner. 


Her ser dere brudeparet kjære av bryllupskaken som søstra mi har laget. Da hun skulle lage en lik kake til mitt og Truls sitt bryllup trengte vi et kakefat. Morfar var så grei å både designa og snekra et kakefat som passet akkurat til  kakeformen=) Temaet for bryllupet var lilla. Se på de nydelige blomstrene som en venninne av bruden har laga. 
Jeg hadde tilfeldigvis et sølvfat i bilen da de trengte å noe å ha kubelysene på. 

Det er mye som har skjedd, men også mye som skal skje. Eg og Truls skal flytte inn i leiligheten som farfaren min har bodd i. Vi skal rett og slett flytte hjem til mamma;) Eller i kjellerleiligheten. Dette betyr mye arbeid frem over. Både oppussing, ned vasking både en og to ganger. Og ikkje minst pakking og flytting. Derfor kan eg ikkje love mange blogg innlegg de nærmeste 5 ukene. Men det betyr at det blir mange godbiter på sensommeren. Både før og etterbilder og annet som har med flyttingen å gjør. 

Dette blir spennende. Mest gleder eg meg til å komme ut igjen i gettoen til slekta mi. 2 kommentarer: